Traineeprogramma talent voor maatschappelijk leiderschap

Een van de grootste uitdaging van onze tijd is om de transformatie bewerkstelligen naar een nieuwe economie waarbij we op een ecologische verantwoorde wijze welvaart en welzijn creëren voor een ieder. Onze overheden spelen een cruciale rol in deze transformatie.  Overheden helpen immers bij het creëren van stimulerende omgevingen voor het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld om de nieuwe duurzame economie te bouwen.

Om de transformatie in de gewenste richting opgang te brengen, worden gemeentes gevraagd nieuwe projecten en programma’s te starten. Deze moeten bijdragen aan de nieuwe ambities gericht op meer duurzaamheid, meer participatie, andere verhoudingen met ondernemingen. Gemeenten hebben hier vaardige programmamanagers voor nodig. Mensen die kunnen opereren in een omgeving die vraagt om participerende responsieve en netwerkende overheid.

Traineeprogramma Maatschappelijk Vernieuwing Talent is bedoeld voor publieke overheden. Wij werven en selecteren talenten direct van de universiteiten en HBO in het derde en vierde jaar van hun opleiding. Wij bieden hen een tweejarig leer- & werkprogramma aan waarbij de talenten in de gelegenheid worden gesteld te werken aan projecten bij diverse gemeenten. Zodoende leren zij in de heel praktisch sturing leren te geven aan de maatschappelijke vernieuwing.

Voor andere informatie: Arun SwamiPersaud.
E-mail  | 06-22417432

Maatschappij en Leiderschap | copyright 2020 | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid