Jeroen den Uyl

Trainer / coach, oprichter van het Centrum voor Maatschappij en Leiderschap

E-mail

06-10543056

Ik help leiders in organisaties, van de top tot frontlijn om maatschappelijke impact te maken. Ik doe dat met geestdrift en vuur. Ik kan compassie vol zijn en scherpte aanbrengen. Ik heb oog voor de persoonlijke aspecten, en voor de effecten van het systeem waar men in werkt en hou altijd oog op het gewenste maatschappelijke effect.
Voor deze leiders maak ik verschillende trainingen en netwerken. Meestal op basis van open inschrijvingen. Maar ik nodig mensen ook graag persoonlijk uit. In andere gevallen maak ik deze trainingen en netwerken op maat voor een of meer samenwerkende organisaties.
Ik werk graag samen met anderen trainers die aanvullend zijn op mijn kwaliteiten. In het Centrum voor Maatschappij en Leiderschap tref je er een aantal van aan.
Naast mijn taken voor het centrum geef ik ook individuele coaching.

E-mail

06-10543056

Ik help leiders in organisaties, van de top tot frontlijn om maatschappelijke impact te maken. Ik doe dat met geestdrift en vuur. Ik kan compassie vol zijn en scherpte aanbrengen. Ik heb oog voor de persoonlijke aspecten, en voor de effecten van het systeem waar men in werkt en hou altijd oog op het gewenste maatschappelijke effect.
Voor deze leiders maak ik verschillende trainingen en netwerken. Meestal op basis van open inschrijvingen. Maar ik nodig mensen ook graag persoonlijk uit. In andere gevallen maak ik deze trainingen en netwerken op maat voor een of meer samenwerkende organisaties.
Ik werk graag samen met anderen trainers die aanvullend zijn op mijn kwaliteiten. In het Centrum voor Maatschappij en Leiderschap tref je er een aantal van aan.
Naast mijn taken voor het centrum geef ik ook individuele coaching.

Maatschappij en Leiderschap | copyright 2020 | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid