In onze trainingen gebruiken we verschillende technieken die leiders leren gebruiken. Het zijn bijzondere methoden om je leiderschap te versterken. 
We lichten er graag één voor jou uit:

De Bron die spreekt

We gebruiken graag de bron. Iedereen heeft wel een of meerdere bronnen. En oude foto van je opa, de fruitschaal van moeder. Of een gedicht dat je steeds weer herleest. Deze bronnen hebben veel meer kracht dan je denkt. Als je de bron tot je laat spreken, bijvoorbeeld in de vorm van een brief die je namens de bron aan jezelf schrijft. Deze oefening versterkt het eigenen van je bron. Deze wordt rijker en kleuriger.
Wat we ook doen is dat de deelnemers aan de training de bronnen van elkaar in een ensemble neerzetten. Vaak heeft het ene verhaal een relatie met het verhaal van een andere bron. Dit vergroot de rijkdom van de bronnen nog meer.
Deze oefening kunnen de deelnemers overigens met enig lef zeker ook in hun organisatie of team zelf toepassen.

debron

Heb je interesse in deze vormen? In de training Stap IN je maatschappelijk leiderschap werken we ermee. Het verrijkt de ervaring en inzichten zodanig dat de deelnemers er nog langere tijd op teren en het in de praktijk toe te passen. Meer over Stap IN

Maatschappij en Leiderschap | copyright 2020 | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid