Corona en jij?

Eéndaagse training Corona-Crisis en de effecten op jou en je verlangen.

Op 16 november 2020 van 9 tot 17 uur (locatie De Bilt)

Baan verloren? Passie niet uitoefenen? Kan jij als gevolg van de Corona-Crisis niet meer of mondjes maat je beroep uitoefenen? Kan je jouw passie niet meer uitoefenen, drogen je inkomsten op?

Verzet of wacht je nog af? Waarschijnlijk zit je nog in het proces om je plek te bepalen in deze nieuwe wereld. Veel is nog onduidelijk en nieuw en dus is het lastig focussen. En misschien verzet je je of wacht je af hoe erg de gevolgen zullen zijn. Misschien kom je er door drukte niet aan toe, of andersom kan je door onderspanning jezelf nergens toe zetten.

Systeem crisis dringt nu door? De Corona-Crisis zien wij, gelijk het klimaatvraagstuk, als een uiting van een verstoord ecosysteem waar we als mens ons toe hebben te verhouden. Het valt niet meer te ontkennen. En hoe omarm je dan de nieuwe situatie? Je verandert niet zomaar als windvaan van richting.

Bereid je voor! Met deze training bereid je je voor op het na-Corona-tijdperk en kan je de effecten van het tijdsperk transformeren naar een nieuw leven. Met een nieuwe invulling van je professie; wetend hoe je wil samenwerken met anderen en wat je buiten in de maatschappij wilt neerzetten.

Maatschappij en Leiderschap | copyright 2020 | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid